Adiform B.V.

Adiform B.V.   –  Bovendijk 205  –  3045 PD Rotterdam  –   tel. 010 437 71 44   –  fax. 010 437 75 95 –  info@adiform.nl

Menu

Stoelen

Een uitgebreid leveringsprogramma van 2 gerenommeerde stoelenfabrikanten, Dauphin en Score, staat geheel tot uw beschikking.

Hieronder vindt u ons gehele aanbod stoelen

rood_vinkje  ergonomisch en praktisch
rood_vinkje  grote keuze in uitvoering
rood_vinkje  perfecte zithouding in te stellen
rood_vinkje  vaststaand en mobiele uitvoeringen
rood_vinkje  diverse kleuren en materialen
rood_vinkje  uiterst stabiel en comfortabel
rood_vinkje  diverse opties en accessoires (wieltjes, voetensteunen, armleggers, zithoek, etc.)

Heeft u vragen over onze stoelen of kunt u niet vinden wat u zoekt? Laat het ons weten, wij gaan het voor u oplossen!

 

Logo-Dauphin Logo-Score

Producten en brochures

Stoelen

In ons leveringsprogramma vindt u stoelen van 2 gerenommeerde fabrikanten. Allereerst Score. Deze Nederlandse fabrikant produceert al ruim 40 jaar industrie- en kantoorstoelen van een hoge kwaliteit. Daarnaast vertegenwoordigen wij het stoelenprogramma van Dauphin, een van de grootste Europese stoelenfabrikanten die sinds 1969 stoelen fabriceert.

Diverse uitvoeringen

In ons leveringsprogramma vindt u o.a. ESD-veilige stoelen, eenvoudige werkstoelen zowel met houten als met PUR zittingen en rugleuningen, RVS stoelen en krukken, speciaal voor o.a. de voedingsmiddelen industrie, Industriestoelen met PUR zittingen en rugleuningen in diverse werkhoogtes, bureaustoelen in een brede keuze aan uitvoeringen en stofkleuren, cleanroom stoelen voor alle stofklassen, taboeretten en krukken en krukken met een zadelzitting. Daarnaast biedt het programma diverse verstelbare voetensteunen.

Advies en proefplaatsingen

Graag komen wij u ter plaatse vrijblijvend adviseren bij uw keuze voor de juiste stoel. In veel gevallen is het ook mogelijk de stoel van uw keuze op proef te plaatsen.

Adiform online

In onze webshop A-direct vindt u regelmatig aanbiedingen van stoelen, Aluminium werktafels en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

Complete bedrijfsinrichtingen

Op onze website vindt u een compleet programma voor de inrichting van uw technische werkplekken, variërend van Aluminium werktafels, in hoogte verstelbare werktafels, transportmiddelen voor intern transport, productie werktafels, schuifladekasten, stoelen en werkbanken. Breng ook eens een bezoek aan onze website voor werkplaats- en magazijninrichtingen famepla.nl.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?