Adiform B.V.

Adiform B.V.   –  Bovendijk 205  –  3045 PD Rotterdam  –   tel. 010 437 71 44   –  fax. 010 437 75 95 –  info@adiform.nl

Menu  

Aluminium werktafels

Adiform biedt een uitgebreid programma met aluminium werktafels. De tafels kunnen in alle afmetingen en in iedere uitvoering worden geleverd.

rood_vinkje  robuust en stevig
rood_vinkje  diverse afmetingen en uitvoeringen
rood_vinkje  geproduceerd op unieke wijze
rood_vinkje  ergonomisch, duurzaam en professioneel
rood_vinkje  standaard voorzien van stelvoeten voor het waterpasstellen
rood_vinkje  gebruik van (eigen)hoogwaardig afgewerkte aluminium profielen
rood_vinkje  diverse opties en accessoires (verlichting, legborden, ladekasten,
.      energiegoten, wielen etc.)

Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden als het gaat om aluminium werktafels. Uiteraard kunnen alle aluminium werktafels geheel
aangepast worden aan uw wensen en eisen, zoals u al meer dan 40 jaar van ons gewend bent.

Heeft u vragen over een aluminium werktafel? Neem contact met ons op.

Aluminium werktafels

Bent u op zoek naar een professionele werktafel met een gedegen uitstraling? Adiform heeft een programma aluminium werktafels met een grote keuze in uitvoering en afmetingen. Bijvoorbeeld, zoals o.a. vlakke werktafels, aanbouwtafels, elektro werktafels, tafels met opbouw, tafels met verlichting en ESD-veilige werktafels en afmetingen. Daarnaast kunnen alle tafels worden voorzien van energievoorzieningen, geheel ingericht volgens uw wensen. De onderstellen zijn opgebouwd met blank geanodiseerde aluminium Adiform profielen en altijd voorzien van een stelvoet voor het vlak- en waterpas stellen van uw werktafel.

Verschillende werkbladen en grote kleurkeuzes

In ons leveringsprogramma heeft u ook een grote keuze in werkbladen, zoals o.a. Volkern werkblad, ESD-veilig werkblad, Vol beuken 20 mm werkblad, Vol beuken 40 mm werkblad en RVS werkblad. Al deze bladen en nog vele andere uitvoeringen zijn leverbaar in de door u gewenste afmeting.
Onze profielen worden afgewerkt met kunststof sierstrippen in diverse standaardkleuren.

Opties

Uiteraard kunt u uw Adiform Aluminium werktafel verder aanpassen aan uw wensen en eisen met diverse opties, zoals. De mogelijkheden zijn o.a. een uitschuifbaar legbord, een onderblad (halve of gehele diepte), kranen en spoelbakken, kabelgoten, persluchtaansluitingen, CPU-houders, verlichting en natuurlijk Adiform schuifladekasten.

Adiform online

In onze webshop A-direct vindt u regelmatig aanbiedingen van Aluminium werktafels en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

Complete bedrijfsinrichtingen

Op onze website vindt u een compleet programma voor de inrichting van uw technische werkplekken, variërend van Aluminium werktafels, in hoogte verstelbare werktafels, transportmiddelen voor intern transport, productie werktafels, schuifladekasten, stoelen en werkbanken. Breng ook eens een bezoek aan onze website voor werkplaats- en magazijninrichtingen famepla.nl.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?