In hoogte verstelbare werktafels

Altijd de juiste hoogte

Adiform biedt een uitgebreid programma met (traploos) in hoogte verstelbare werktafels.

rood_vinkje  uiterst stabiel
rood_vinkje  groot verstelbereik
rood_vinkje  ergonomisch en duurzaam
rood_vinkje  handmatige- of elektrische bediening
rood_vinkje  belastbaarheid (verdeeld) van 100 – 1000 kg!
rood_vinkje  diverse opties en accessoires (verlichting, legborden, ladekasten,
.      energiegoten, wielen etc.)

 

Bestelvoorbeeld van een in hoogte verstelbare werktafel

Al het maatwerk zien?

Wij hebben nog meer bestelvoorbeelden ”op maat” die u kunt bekijken. Deze bestelvoorbeelden laten zien welke specifieke toepassingen er allemaal mogelijk zijn voor uw werkplaats of magazijn.

Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden als het gaat om in hoogte verstelbare werktafels.Uiteraard kunnen alle hoogte verstelbare werktafels geheel aangepast worden aan uw wensen en eisen, zoals u al meer dan 40 jaar van ons gewend bent.

Heeft u vragen over een in hoogte verstelbare werktafel?

Voor het beste advies

 Neem contact op

*Alle prijzen zijn op aanvraag

Producten en brochures

In hoogte verstelbare werktafels

Ergonomie en flexibiliteit zijn de belangrijkste voordelen van de Adiform traploos in hoogte verstelbare werktafels. Deze zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en belastbaarheden.
Zo zijn er uitvoeringen met slingerbediening, maar ook elektrisch bedienbare uitvoeringen in drie vooraf instelbare hoogtes. Ideaal als er door medewerkers van diverse grootte gewerkt wordt aan dezelfde werktafel. Daarnaast heeft u de keuze uit belastbaarheden variërend van 150 tot 300 kg. Alle Adiform in hoogte verstelbare werktafels hebben een groot verstelbereik van ca. 50 cm. Ze zijn ook in de hoogste stand uiterst stabiel.

Uitvoeringen

Adiform heeft een programma in hoogte verstelbare werktafels met een grote keuze in uitvoering en afmetingen. U kunt kiezen uit, zoals o.a. vlakke werktafels, aanbouwtafels, elektro werktafels, tafels met opbouw, tafels met verlichting en ESD-veilige werktafels en afmetingen. Daarnaast kunnen alle tafels worden voorzien van energievoorzieningen, geheel ingericht volgens uw wensen. De onderstellen zijn opgebouwd met blank geanodiseerde aluminium profielen en altijd voorzien van een stelvoet voor het vlak- en waterpas stellen van uw werktafel.

Verschillende werkbladen en grote kleurkeuzes

In ons leveringsprogramma heeft u ook een grote keuze in werkbladen, zoals o.a. Volkern werkblad, ESD-veilig werkblad, Vol beuken 20 mm werkblad, Vol beuken 40 mm werkblad en RVS werkblad. Al deze bladen en nog vele andere uitvoeringen zijn leverbaar in de door u gewenste afmeting.

Opties

Uiteraard kunt u uw Adiform Aluminium werktafel verder aanpassen aan uw wensen en eisen met diverse opties, zoals o.a. een uitschuifbaar legbord, een onderblad (halve of gehele diepte), kranen en spoelbakken, kabelgoten, persluchtaansluitingen, CPU-houders, verlichting en natuurlijk met schuifladekasten.

Adiform online

In onze webshop A-direct vindt u regelmatig aanbiedingen van Aluminium werktafels en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

Complete bedrijfsinrichtingen

Op onze deze website vindt u een compleet programma voor de inrichting van uw technische werkplekken, variërend van Aluminium werktafels, in hoogte verstelbare werktafels, transportmiddelen voor intern transport, productie werktafels, schuifladekasten, stoelen en werkbanken. Breng ook eens een bezoek aan onze website voor werkplaats- en magazijninrichtingen famepla.nl.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?