Vernieuwde webshop vinden wij een goede start in 2019!

8 januari 2019, Nieuws

Vernieuwde webshop

Zoals sommigen weten is het mogelijk om direct bestellingen te doen via Adirect.nl, vaak in combinatie met aantrekkelijke kortingen. Wij hebben besloten om een paar verbeteringen door te voeren in de webshop zoals een frisser uiterlijk. Zodat het bestellen nog leuker en makkelijker wordt!

Nieuwsgierig geworden?

Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze Nieuwjaarsactie, omdat wij blij zijn dat we weer voor u aan de slag gaan! De aanbiedingen ziet u gelijk op de homepagina. Dit is zeker een goede aanbieding als u één van uw goede voornemens meer besparen is.

Ja, ik wil de nieuwe webshop zien! 

Bent u geïnteresseerd in ons uitgebreide aanbod?

Bent u geïnteresseerd in ons uitgebreide aanbod? raadpleeg dan ons productassortiment voor meer informatie.

Nog de besten wensen namens team Adiform.

Deel dit bericht

Andere berichten

Het is al bijna kerst!

07 nov 2018, Nieuws
De kerstdagen zijn in aantocht De kerstdagen komen eraan. Wij willen u daarom informeren over onze sluitingsdagen. Vanaf vrijdag 24 december t/m 31 december 2018 is ons kantoor gesloten. Op woensdag 2 januari 2019 zijn wij aanwezig en helpen we u weer graag.
Lees verder

Back in Business!

07 aug 2018, Nieuws
We staan weer voor u klaar! Sinds gisteren is ons kantoor weer geopend volgens de normale openingstijden en zijn wij weer bereikbaar per email en telefoon. Aarzel niet en bel of email voor een passend advies of vragen. Voor diegene…
Lees verder
< Bekijk al het nieuws
Waar kunnen we u mee van dienst zijn?