Werkbanken

Werkbanken vinden vrijwel overal een praktische toepassing. In combinatie met bijvoorbeeld één of meerdere schuifladekasten heeft u onderdelen en gereedschappen altijd binnen handbereik.

Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden als het gaat om zowel een individuele werkbank, als voor de inrichting van een complete werkplaats.

rood_vinkje  eenvoudig samen te stellen volgens uw wensen
rood_vinkje  grote keuze in werkbladen
rood_vinkje  grote keuze in uitvoering
rood_vinkje  ook in mobiele uitvoeringen
rood_vinkje  uiterst stabiel
rood_vinkje  diverse opties en accessoires (verlichting, gereedschapsborden, ladekasten, energiegoten, wielen etc.)

Uiteraard kunnen alle werkbanken geheel aangepast worden aan uw wensen en eisen, zoals u al meer dan 40 jaar van ons gewend bent.

Heeft u vragen over een werkbank? Neem contact met ons op voor meer informatie.

*Alle prijzen zijn op aanvraag

Producten en brochures

Werkbanken

Bent u op zoek naar een professionele werkbank met een gedegen uitstraling? Adiform heeft een uitgebreid programma met een grote keuze in uitvoering, zoals o.a. vlakke werkbanken, verrijdbare werkbanken, werkbanken met verlichting, werkbanken met gereedschapsborden achter op het werkblad en natuurlijk werkbanken met daaronder praktische schuifladekasten in vrijwel alle afmetingen. Daarnaast kunnen alle werkbanken worden voorzien van energievoorzieningen, geheel ingericht volgens uw specifieke wensen.

Verschillende werkbladen en grote kleurkeuzes

In ons leveringsprogramma heeft u ook een grote keuze in werkbladen, zoals o.a. Multiplex werkbladen in diverse diktes, Vol beuken 20 mm werkblad, Vol beuken 40 mm werkblad en RVS werkblad. De houten bladen kunnen naar wens voorzien worden van een watergedragen lak. Al deze bladen en nog vele andere uitvoeringen zijn leverbaar in de door u gewenste afmeting. Ook is het mogelijk om een multiplex of beuken werkblad te voorzien van een 6 mm toplaag van Volkern of deze te beplakken met Linoleum.
Voor wat betreft de keuze van kleuren van de schuifladekasten zijn er diverse standaard kleurkeuzes of kleurcombinaties mogelijk. Tegen geringe meerprijs kunnen de kasten geleverd worden in de door u gewenste RAL kleur.

Opties

Uiteraard kunt u uw Adiform werkbank verder aanpassen aan uw wensen en eisen met diverse opties, zoals o.a. een uitschuifbaar legbord, een onderblad (halve of gehele diepte), kranen en spoelbakken, kabelgoten, persluchtaansluitingen, CPU-houders en verlichting. Ook kunnen onze werkbanken geheel op maat voor u gemaakt worden.

Adiform online

In onze webshop A-direct vindt u regelmatig aanbiedingen van Aluminium werktafels en tal van andere praktische en scherp geprijsde artikelen.

Complete bedrijfsinrichtingen

Op onze website vindt u een compleet programma voor de inrichting van uw technische werkplekken, variërend van Aluminium werktafels, in hoogte verstelbare werktafels, transportmiddelen voor intern transport, productie werktafels, schuifladekasten, stoelen en werkbanken. Breng ook eens een bezoek aan onze website voor werkplaats- en magazijninrichtingen, famepla.nl.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?