Adiform en Famepla zijn ‘kampvrienden’ van vv Spirit!

30 april 2019, Nieuws

Adiform en Famepla hadden de eer om benoemd te worden tot ‘Kampvrienden’ van het vv Spirit Jeugd voetbalteam.  Maar voor wat hoort wat natuurlijk. De tegenprestatie? De kekke voetbal T-shirts sponsoren! Zouden de spelers daardoor hun prestaties hebben kunnen verbeteren? We horen het achteraf want het voetbalkamp is nog in volle gang. De vrolijke neon-kleuren van de T-shirts zijn vast goed om in de voetbalstemming te komen!

Voetbalkamp-sponsoring-Adiform-Famepla

Even over Voetbalkamp vv Spirit

Elk jaar organiseren de sportieve begeleiders vrijwilligers het voetbalkamp voor de club. Dit doen ze met heel veel enthousiasme. Logisch want ze hebben allemaal een passie voor voetbal natuurlijk! Soms is het wel een uitdaging. Een geschikte locatie vinden bijvoorbeeld. Maar elke keer lukt het ze weer.

De deelnemers zijn net zo leuk als de begeleiders! Dat kun je wel  opmaken uit de namen van de  verschillende teams!  Zoals, Kansloos, Balophetdak, Kokkie, en Blij met Sjoerd. Ook leuk om te vermelden dat er dit jaar voor het eerst ook voetbalmeiden bij zijn! Er is nog een reden waarom wij zo enthousiast zijn over deze stoere voetbalclub- onze lieftallige collega Ferry Govers (binnendienst) is  één van de begeleiders. Onze favoriet natuurlijk!

Adiform, professioneel maatwerkmeubilair-dé oplossing voor u.

 

Neem contact op

Deel dit bericht

Andere berichten

Adiform, verstrekt werktafels ‘Op Maat’ tijdens de E&A soldeerwedstrijd!...

15 apr 2019, Nieuws
Adiform B.V. exposeert tijdens ‘Electronics & Applications’ een complete werkplaatsinrichting op de stand en tijdens  de ‘Beste soldeerder van de Benelux’-competitie verstrekken wij de werktafels.  Professionals strijden elke beursdag ‘live’ op de beursvloer. De soldeerders hebben slechts 50 minuten de tijd…
Lees verder

Adiform kerstsluiting 2020

08 dec 2020, Nieuws
Ons bedrijf is tussen kerst en nieuwjaar gehéél gesloten van 25 december 2020 t/m 01 januari 2021. Wij zullen uw (aan)vragen zo snel mogelijk proberen te beantwoorden. Wij wensen u en uw familie hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig…
Lees verder
< Bekijk al het nieuws

Referenties contactWaarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Er is altijd een oplossing!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?