Adiform, verstrekt werktafels ‘Op Maat’ tijdens de E&A soldeerwedstrijd!

15 april 2019, Nieuws

Adiform B.V. exposeert tijdens ‘Electronics & Applications’ een complete werkplaatsinrichting op de stand en tijdens  de ‘Beste soldeerder van de Benelux’-competitie verstrekken wij de werktafels. 

Professionals strijden elke beursdag ‘live’ op de beursvloer. De soldeerders hebben slechts 50 minuten de tijd om connectoren en componenten op een printplaat te solderen.
Elke dag een jury een winnaar. De winnaars maken kans op een compleet soldeerstation en andere prijzen.

Op de E&A-beurs ontmoet de bezoeker de gehele keten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A 2019 de ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen. Adiform maakt onderdeel uit van de beurs en geeftu graag advies over een zo efficiënt mogelijk ingerichte werkplaats.

Deel dit bericht

Andere berichten

Vernieuwde webshop vinden wij een goede start in 2019!

08 jan 2019, Nieuws
Vernieuwde webshop Zoals sommigen weten is het mogelijk om direct bestellingen te doen via Adirect.nl, vaak in combinatie met aantrekkelijke kortingen. Wij hebben besloten om een paar verbeteringen door te voeren in de webshop zoals een frisser uiterlijk. Zodat het bestellen nog leuker en makkelijker wordt! Nieuwsgierig…
Lees verder
< Bekijk al het nieuws

Referenties contactWaarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Er is altijd een oplossing!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?